onsdag 28 oktober 2009

jag behöver råd!!

Jag har nu börjat göra löv verket, men jag vet inte om jag ska ha det... blir det för plottrigt?
Jag kan inte bestämma mig nu, så kom igen och hjälp mig här...
















6 kommentarer:

  1. Dessvärre kan jag inte ge dig nåt råd. Jag förstår mig inte på konst...kanske kan du tala om för mig vad det skall bli, alltså jag menar i vilket syfte du gör detta träd. Jag tycker i alla fall det ser mycket bra ut. Du är nog bästa kvinna att avgöra det själv.

    SvaraRadera
  2. jag gillar mer utan löv...mycket mer abstrakt och intressant känsla där...

    sen gillar jag till höger där trädet dekonstruear (svenskt ord?) du borde göra det på alla sidor! så den inte har en "ram"

    SvaraRadera
  3. albin. intressant. men om man säger att trädet ska symbolisera elever och skolan.. skulle det passa in bättre då? jag menar, rent symboliskt.. ?

    SvaraRadera
  4. man kan ju alltid vinkla det till konstruktion istället för dekonstruktion!
    Att alla små delar bygger upp en helhet!

    SvaraRadera
  5. hehe.. aa, det är sant.. man ser ju att det är detaljer på ett annat sätt.. jag sparar den här versionen och gör till en annan också.. så får jag jämföra och tänka lite senare när jag har smält det lite.. behöver ju inte va klart förän i april.. ska göra 2 träd till.. vill ha ett finklippt träd... vet du hur lagarna är när det gäller att göra konstverk från "tagna" bilder? För jag har inga bilder på finklippa träd, tänkte man kunde söka på internet....

    SvaraRadera
  6. Tjabaaah!

    Jag ser inte vad det föreställer. Allt är sudigt och jag tycker mig se en uggla nånstans i mitten. Sånt gillar jag. Men jag ska nog skaffa mig nya glasögon så att jag också kan se om det ska vara löv eller inte löv.

    SvaraRadera